IPOSZ

OFI - Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt - Stratégiai Együttműködési Megállapodás

Az Országos Fémipari Ipartestület szakma- és szervezetfejlesztési programjában kiemelten foglalkozik a fémipari vállalkozások munkaszerzési lehetőségének felkutatásával, az üzemek segítését a termelési láncokba való bekapcsolódás érdekében.

Ennek sorába nagy eredménynek tartjuk, hogy 2015. július 1-én Stratégiai Együttműködési Megállapodást kötöttünk a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zártkörűen Működő Részvénytársasággal az alábbi írott tartalommal.

Kérjük fémiparos társainkat, hogy tanulmányozzák a megállapodást és, ha találnak benne olyan elképzelést, programot, amiben szívesen részt vennének, úgy kérjük, jelentkezzen az OFI-nál.

A 2015-2016. évben terveink szerint megyénként megrendezésre kerülő „Párbeszéd a Fémiparért” c. konferenciákon a Megállapodás gyakorlati tartalommal való megtöltéséről is tárgyalunk, programokat határozunk meg. Kérjük, ha a Konferenciára meghívót kap, vegyen részt a rendezvényen és ötleteivel aktív együttműködéssel közösen is segítsük vállalkozásuk önálló működését.

 

OFI - Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt - Stratégiai Együttműködési Megállapodás