IPOSZ

Hírlevél 3.


Országos Fémipari Ipartestület III. sz. hírlevele


Kedves Tagtársak, Fémiparos Társak!

Az Országos Fémipari Ipartestület legújabb hírlevelében az alábbi témákról szeretnénk tájé-koztatást adni:

1. Signal Biztosítás


Dorog, 2017. január 31.

Üdvözlettel:
Szűcs György
Elnök
Országos Fémipari Ipartestület
________________________________________
Kedves Fémiparos Vállalkozó Társunk!

Az Országos Fémipari Ipartestület, mint munkaadói szakmai érdekképviselet munkája során nagy gondot fordít a vállalkozók, az alkalmazottak, a szakmunkástanulók szociális, egészségügyi feltételeinek biztosítására. A társadalmi felelősségvállalás keretében együttműködünk a Signál Biztosító Zrt.-val abban, hogy az OFI tagjai és támogató vállalkozói részére Csoportos baleseti biztosítást köt. Biztosítás megköthető a vállalkozók családtagjaira, alkalmazottaira, szakmunkástanulóira felelősségbiztosításként.

A biztosítás összege évi 879 Ft, és a mellékelt „Ön a Signál Biztosító Zrt. Balesetbiztosításával rendelkezik c. nyomtatványon feltüntetett szolgáltatásokat nyújtja.

Az ipartestületnek 1000 Ft/fő/évi összeget kell befizetni amiért „póttagdíj” címmel számlát küldünk, a kiállított igazolással együtt.

FIGYELEM: a Csoportos Biztosítást 65 éves korig lehet kötni, azaz az 1952-ben születettek az utolsó évfolyam.

Kérjük, amennyiben úgy dönt, hogy kapcsolatunk keretében igénybe veszi ezt a lehetőséget vegye fel velünk a kapcsolatot mert az adminisztráció lebonyolításához szükségünk van né-hány adatra.

A kapcsolatot az Országos Fémipari Ipartestület e levélben jelzett elérhetőségek egyikén te-gye meg 2017. II. 6.-ig. Ez a lehetőség csak az Ipartestület Csoportos Biztosításával érvényes.

Dorog, 2017. január 31.

U.I: A biztosítás a mellékletben felsorolt esetekre és mértékben nyújt fizetést. Az mindegy, hogy munkában, otthon, sportolás közben történik 0-24 óra időtartamban. Baleset esetén, az Ipartestülettel kell a kapcsolatot felvenni, a kárigény rendezésére.  

Üdvözlettel:
                                                                Szűcs György
Elnök
Országos Fémipari Ipartestület

signal_biztosito_lap_ofi.PDF Number of downloads: