IPOSZ

Szlovák Üzleti Fórum Pozsony

MEGHÍVÓ


POZSONYI ÜZLETI FÓRUM

 

SLOVAK MATCHMAKING FAIR BRATISLAVA 2018

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2018. November 13-án szlovák- nemzetközi Üzleti Fórum, valamint B2B találkozók szervezésére kerül sor Pozsonyban a Slovak Investment and Trade Development Agency (SARIO) szervezésében.

 

Az üzleti fórum és B2B találkozó az automatizáció,robottechnológia, elektromobilitás és az innováció témakörére fókuszál, így elsősorban ehhez szorosan kapcsolódó területekről várjuk a magyar cégek jelentkezését.

 

Időpont:                    2018. november 13. kedd

Helyszín:                   Hotel Bratislava Pozsony

Cím:                          s.r.o. Seberíniho 9, 821 03 Bratislava

Fórum nyelve:           Angol

 

Az esemény részletes, angol nyelvű leírását a SARIO honlapján az alábbi linkeken érheti el, ahol a regisztráció is elvégezhető.

 

http://matchmakingfairbratislava2018.sario.sk/registration/1

 

https://www.sario.sk/en/events-projects/slovak-matchmaking-fair-bratislava-2018

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melynek díja 100 EURO !! Minden további fő regisztrációja 60 EURO/fő.

A SARIO a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal történt megegyezésének köszönhetően minden magyar résztvevő számára lehetőséget ad, hogy a honlapjukon meghirdetett 100 illetve 60 euró helyett 10% kedvezménnyel vegyen részt a következő kód felhasználásával: X8CUK10

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az utazásra, elegendő jelentkező esetén, az MNKH térítésmentes busztranszfert szervez Budapest és Pozsony városa között. Az indulás várható időpontja 2018. november 13-án kora reggeli órákban. Amennyiben szeretne busz transzfert igénybe venni, kérjük, hogy részvételi szándékát az MNKH felületén alábbi linken szíveskedjék jelezni legkésőbb 2018. 11.05. napjáig.

 

http://mailer.tradehouse.hu/form.php?f=8ek7b8a4a8

 

Az utazás további részleteivel kapcsolatban a későbbiekben tudunk tájékoztatást.

 

Felmerülő kérdéseit a rendezveny@tradehouse.hu e-mail címre várjuk.

 

Tisztelettel:

Magyar Nemzeti Kereskedőház