IPOSZ

2019. EMO Hannoveri Kiállítás

Kedves Fémiparos Társaink!

 

 

Az Országos Fémipari Ipartestület érdekképviseleti munkája során szoros együttműködésteket alakít ki minden olyan személlyel, szervezettel, akik tevékenységük-kel segíteni tudják mindennapi, és távlatos vállalkozói munkánkat. Az OFI programjában kiemelt helyen szereplő gazdaságszervező munkánk kiemelt része, a kiállítások, vásárok, konferenciák lehetőségeinek megismertetése önökkel, és ha igény van rá az egyéni, vagy közös megjelenés megszervezése. Vagy úgy, mint kiállítók, vagy úgy, mint látogatók.

 

Ebben a munkában kerültünk kapcsolatba az

 

Increst Communication céggel
1148 Budapest, Bolgárkerék u. 8.

 

Tulajdonos, ügyvezető:  Wolf Erik
Telefon:    20-486-1321
E-mail:    wolf.erik@increst.hu
Honlap:    www.increst.hu

 

Most tájékoztatást adunk a 2019. EMO Hannoveri fémipari megmunkálás kiállításáról

 

Időpont:  2019. szeptember 16-21.
Helyszín:  Hannover

 

Az EMO a világ első számú fémmegmunkálási szakkiállítása és üzleti eseménye, melyet két évente rendeznek meg Hannoverben. A 2017-es évben több, mint 2.200 német és nemzetközi kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait és innovációit 130.000-nél is több nemzetközi szakmai látogatónak a kiállítás 6 napja alatt Hannoverben.

 

Az esemény 2019-ben a szerszámgépekre, a gyártási rendszerekre, a precíziós szer-számokra, az automatizált anyagáramlásra, a számítástechnikára, az ipari elektroni-kára és a kiegészítőkre összpontosít, vagyis a kiállítás tematikája a teljes gyártási techno-lógiát felöleli.

 

A kiállítók számára bevett szokás, hogy innovációik bejelentését az EMO-ra időzítik, így téve ezt a legújabb trendek kulcsfontosságú eseményévé.

 

A világ minden tájáról érkező szakmai látogatók, üzleti döntéshozók -amelett, hogy az in-novációkról első kézből értesüljenek-, egyetlen céllal érkeznek; mégpedig, hogy új gyártó-kat, beszállítókat, üzleti partnereket találjanak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2017-es EMO-n 8 milliárd € értékű üzlet kötetett meg.

 

Az EMO-n a fémmegmunkálás teljes szektora a következő kiállítói kategóriákra bontva lesz jelen:
• Szerszámgépek
• Additív gyártás
• Egyéb gépek
• Precíziós szerszámok, műszerek
• Szerkezeti elemek, alkatrészek
• Szoftverek, gyártás- és folyamat automatizálás
• Ellenőrző és mérő berendezések, tesztel rendszerek
• Szolgáltatások

 

A termék kategóriákról részletesebb információt itt talál.

 

Tekintse meg rövid videónkat a kiállításról itt!

 

Fontos információ:

A 182.000 m2 kiállítási terület 80%-a már most, fél évvel az esemény előtt elkelt.
Ide kattintva megtekinthetik az éppen aktuális kiállítói listát termékkategóriák szerint csoportosítva.  Ennek segítségével könnyen megtalálják a potenciális versenytársakat, vagy éppen üzleti partnereket. Egy ilyen óriási méreteket öltő eseményen különösen fon-tos a jó elhelyezkedés.
Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

 


Az utazással és egyéb lehetőségekkel kapcsolatosan folyamatosan próbálom Önt tájékoz-tatni e-mailen,  telefonon és személyesen is.

 

Időközben Budapesten 2019. május 21.-én megtörtént a rendezvény Sajtótájékoztatója, amiről az ott elhangzottakról folyamatosan részletekben adunk tájékoztatást.

 

Első részben a következők hangzottak el:

 

hannoveri_kiallitas_1resz.PDF