IPOSZ

TECHference konferencia


Kedves OFI honlapot látogató, és hírlevelünket olvasó vállalkozó társaink!


Az OFI érdekképviseleti munkája során együttműködik minden olyan szervezettel, akik tevékenységükkel az önök munkáját is segíteni tudják.

 

Ebben a munkában találtunk egymásra a Newtechnology magazinnal, akik munkájuk so-rán megszervezik a TECHference 2020 ipari konferenciát, és kiállítást

 

Helyszín:    Hotel Azúr – Siófok
Időpont:     2020. március 11-12.

 

Ennek a rendezvénynek a részletes programját olvashatja most a honlapunkon. Tanulmá-nyozzák a felhívást, és ha felkelti érdeklődésüket, akkor vegyenek részt rajta.

 

Az együttműködésünkben abban állapodtunk meg, hogy aki az OFI híranyagára hivatkozva jelentkezik, annak 50% kedvezményt biztosítanak.

 

Használják ki ezt a lehetőséget

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Idén első alkalommal kerül megrendezésre a TECHference összipari konferencia és kiállítás, amelyhez az OFI, mint szakmai partner csatlakozott.

 

A konferencia két napja alatt mintegy 12 szekció és 50 előadás várja a látogatókat a fémmegmunkálás, az elektronika és energetika, a járműipar, a logisztika, a smart city és a HR témaköreiben.

 

Tagjaink és partnereink a szervezők jóvoltából 50% kedvezményben részesülnek az 1, illetve 2 napos belépőkből.

 

Kedvezményes regisztrációs lehetőség: www.techference.hu/partner-regisztracio

 

Részletek:

NT_Techference_-_V8.pdf

 

Találkozzunk Siófokon a TECHference összipari konferencián! „

 

Üdvözlettel:

 

Csordás Marcell

lapmenedzser

+36706007838

csordas_marcell_banner.png