IPOSZ

Kérdőív

Tisztelt Vállalkozó Társunk!

 

Országos szövetségünktől, az alábbi levelet kaptuk azzal a sürgős kérdéssel, és kéréssel, hogy segítsünk minél több magyar mikro, családi, kis és középvállalkozás véleményét megismerni, és továbbítani azokhoz a döntéshozókhoz, akik a gazdaságot, és a vállalkozókat érintő súlyos hatások enyhítésére készítik elő a kormányzati intézkedéseket.

 

Kérjük minden bajbajutott vállalkozó társunkat, hogy töltsék ki a kérdőívet.

 

A jelenleg fennálló krízishelyzet rendkívül gyors cselekvéseket igényel. Az IPOSZ egy kérést kapott az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól, hogy továbbítsa a tagjainak azt a kérdőívet, amelyet kidolgoztak a válsághelyzet gazdasági következményeinek azonnali felmérésére. Mi a magunk részéről rendkívül szükségesnek tartjuk, hogy ez a kérdőív eljusson a vállalkozások minél szélesebb rétegeihez, tehát az Önök tagjaihoz. Ezért arra kérjük az ipartestületeket, hogy a tagjaiknak haladéktalanul juttassák el ezeket a kérdéseket, abban a formátumban, amelyen keresztül ezt közvetlenül vissza tudják küldeni az IPOSZ-hoz. A minisztérium kérése az volt, hogy a válaszokat a központi szervezetek, jelen esetben az IPOSZ gyűjtse össze és összegezze, és minden héten pénteken 12:00 óráig küldje meg a minisztériumnak.

 

Ennek érdekében kérjük Önöket haladéktalan cselekvésre, a lehetőségeik szerint. Mint a kérdőívből ez látható, ezt anonim módon is ki lehet tölteni. (A piros csillaggal jelölt kérdésekre kötelező választ adni ahhoz, hogy a kérdőívet vissza lehessen küldeni. Ahol több válasz is adható, azt a kérdésnél jelezzük).


A kérdőív az alábbi linken tölthető ki:

https://forms.gle/L6qMd4hCq8VsRdL68

 

Jó erőt-egészséget kívánunk!

 

Ipartestület Elnöksége