IPOSZ

Vállalkozás környezettudatosságának fokozása - Erasmus+ projekt

Tisztelt Asszonyom/Uram!

Tisztelt Ipartestület!

 

Az Ipartestületek Országos Szövetsége részt vesz egy Erasmus+ nemzetközi projektben, amelyben több ország kézműipari szervezete vesz részt és amit a német Hanza Parlament vezet.

 

Magyarországi szakmai partnerként az IPOSZ a KÖVET Egyesületet vonta be ebbe a projektbe, amely egyesület több évtizedes szakmai tapasztalattal és komoly szakember háttérrel rendelkezik a projekt által kitűzött célterületeken.

 

A projekt 4 célterületen alakít ki tananyagokat, ezek a következők:

-         a körkörös gazdaság lehetőségei

-         hulladékcsökkentés, hulladékhasznosítás

-         vízfelhasználás és szennyvízkezelés

-         energiatermelés hulladékból.

 

A projekt mindezen problémaköröket Magyarországon az IPOSZ célkitűzésének megfelelően a KKV-k szempontjából közelíti meg.

 

A projekten belül mind a négy területen egy-egy külön képzés indul november közepétől kezdődően, amelyekre most mellékelten megküldjük a hivatalos meghívót.

 

Kérjük az ipartestületeket, hogy a meghívót minél szélesebb körben küldjék el tagvállalkozásaiknak. A meghívóból lehet kinyitni a regisztrációs lapot, amelynek kitöltésével és elküldésével az IPOSZ tagvállalkozásai ingyenesen jelentkezhetnek egy-egy őket érdeklő képzésre, de akár több képzésre is.  Egy vállalkozás jelentkezhet egy képzésre vagy akár az összes képzésre is. A regisztrációs ívet kitöltve annak végén a Küldés gombra kattintva a jelentkezés automatikusan beküldésre kerül és arról a szervező IPOSZ rögtön értesül.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a négy területen az év hátralévő részében, illetve jövő év elején megvalósítandó indító képzések online formában fognak megvalósulni. A pontos képzési időpont(ok)ról és a lebonyolítás módjáról a visszajelentkezőket konkrétan tájékoztatjuk.

 

Kérjük, ha bármilyen kérdés felmerül a képzés sorozattal kapcsolatban, keressék az IPOSZ-nál Rettich Tamás főtanácsost (e-mail: rettich@iposz.hu , tel: 06-30-385-6048).

 

Baráti üdvözlettel:

 

Németh László

elnök

IPOSZ - Ipartestületek Országos Szövetsége

1087 Budapest, Luther u. 4-6. I. em. 3. ajtó
Tel.: +36/1-354-3140 Fax.: +36/1-269-2957
E-mail: titkarsag@iposz.hu