IPOSZ

ofi_mageosz_strategiai_egyuttmukodesi_megallapodas_Oldal_1.jpg

ofi_mageosz_strategiai_egyuttmukodesi_megallapodas_Oldal_2.jpg

Scan30001.JPG

 

 

 

Feljegyzés

Tárgy: Európai Építőipari Kis- és Középvállalkozások Szövetsége (EBC) Igazgatótanácsi ülése és rendkívüli Közgyűlése Budapesten az IPOSZ szervezésében
 

tovább a teljes cikkre

Kedves Látogató!

 

Az Országos Fémipari Ipartestület képviseltette magát a Magyar Kézművesség Napján, ahol kitüntetést is átadhattunk.

 

 

tovább a teljes cikkre

Az alábbi linken olvashatja a 2013. nov. 20-án az autopro.hu weboldalon megjelent szakmai tagunkat (Borsodi Műhely) bemutató írást.  

http://www.autopro.hu/beszallitok/Borsodi-Muhely-az-autoipar-is-magas-minoseget-var-el-tolunk/7650/

Tisztelt Fémiparos Társunk!

 

Az Országos Fémipari Ipartestület (OFI) Szűcs Györgyelnöksége és tagjai nevében üdvözlöm Önt. Ipartestületünk célja összefogni a gazdaság alapvető vállalkozói működését végző fémiparosokat, a magyar fémipari vállalkozások gazdasági és szervezeti segítésére. Nekünk most az a feladat jutott, hogy csodálatos fémiparos szakmánknak kaput nyissunk a gazdaságban rejlő lehetőségekre, és a társadalomban növeljük az elismertségét. Szenvedélyesen elhivatottak vagyunk a fémipar minden egyes szakágaképviseletére. Tevékenységünk a fémiparosok hagyományos jóakaratára, összefogásra támaszkodik.

Minden nagy munkához szükség van elkötelezett személyekre. Erőfeszítéseinket ezért arra összpontosítjuk, hogy a hagyományos iparos gondolkodást és munkamorált a mai kor körülményei között összefogásra serkentsük. Vállalkozói mentalitáson és szakmai munkán alapuló egyezséget ajánlunk a fémszakma minden mesterének, barátjának és támogatójának.

Cégeink számára örök feladat a versenyképességi, a növekedési, a foglalkoztatási és a szakképzési munkák magas szintű végzése.

Ismerve a sok ezer családi és mikro-, kis- és középvállalkozás gazdasági erejét, a továbbiakban szükséges, hogy mint fémiparosok rendelkezzünk személyi-, társadalmi-, termelő gazdasági- kapcsolatrendszerrel.

A kis- és középvállalkozói fémipar érdekében kifejtett minden erőfeszítés feltétele a szakma bizalma – erre, mint Országos Ipartestület kiemelten figyelünk. Továbbra is fő feladatunk: Összefogás – Együttműködés – Hálózatosodás.
Van feladatunk és programunk, van célunk. Várjuk tagjaink sorába!

- Ipartól virul a haza – ez volt a régiek jelszava –
- Összefogva erős a sokaság, volt erre a vállalkozások válasza.
Ma is korszerű feladat!

A jövőben is számítunk a szakma és a társadalom érdeklődő nyilvánosságára.
Jelszavunk és eszménk: munka –szakma – mesterség, a fémiparos becsülete, a mesterség tisztelete.

Mert fémiparosnak lenni jó!

ofi_signature_szgy.png

      Szűcs György
        OFI Elnöke